Tulevaisuuden pelko

Runoilija Signorina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Neiti takkutukka, lumpeenkukka, kompuroiva raitasukka
Laulaa kolikoita hattuun
Laulaa kuninkaista, sotilaista, liisoista ja ihmemaista
Ja siitä kuinka sattuu
Maija Vilkkumaa - Hei tie
 

Muistan kun olin pieni,
sinä olit minulle se tienviitta,
osoitit oikean tien
ja oikean tavan kulkea

Muistutit aina kuinka erityinen olin,
teinpä elämälleni mitä tahansa.
Autoit minut vaikeiden aikojen yli,
neuvoit parhaimpasi mukaan.

En edes osaa kuvitella sitä aikaa,
kun sitten menetän sinut.
Elämä ilman sinua,
elämä ilman tienviittoja.
Kuka minua sitten ohjaa?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot