Aforismi

Runoilija Circles of confusion

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2005
Viimeksi paikalla: 30.10.2015 16:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Verkon solmuihin piiloutuja. Salaan myös ikäni. Kiitos kun jaksatte antaa palutetta näistä, arvostan sitä paljon (vaikka en osaakaan vastata teille: olen aika pahasti erakoitunut nykyisin). Morsiameni poistui tästä elämästä omalla päätöksellään 22.05.-15 ja olen siksi omassa elämässäni nyt täysin eksyksissä. Hänellä oli jatkuvia kovia kipuja, joihin hoidolla ei saatu riittävää apua, ja ymmärrän kyllä hänen ratkaisunsa perusteet.
 

Jos kaikki oli ennen paremmin,
niin miten huonosti kaikki kohta onkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Noinkin sen voi nähdä, mutta peruspositiivinen istuu tukevasti toivonkeinussa, kunnes sitten joskus varmasti putoaa! Toisaalta taas aforismi on hyvinkin looginen ;)

Tuo on niin harvinaisen totta.
 

Käyttäjän kaikki runot