leikkisitkö ystävän kanssa

Runoilija samettinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2005
Viimeksi paikalla: 22.2.2023 14:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Eipä ole inspiraation lintu
enää lennellyt ylläni,
koittakaa ymmärtää
en jaksa keskittyä
tämän taiteen alaan
enää yhtä hyvin
kuin ennen.

se ainainen itsekriittisyys

Mutta olisin silti kiitollinen jos kommentoisitte "runouttani".

Kiitoksia paljon
kaikentyyppisestä palautteesta!!!
 

tässä on ystävä ystävällä on ikävä katso ystävää ystävä itkee miksi ystävä itkee katso se itkee eikö ystävä halua leikkiä katso ystävää sillä on ikävä

tässä on ystävä
nyökkää päätä
tervehdyksen merkiksi
moi sanoo
ja hymyilee

ystävällä on ikävä
huolellisesti peittelee
murheet, ikävät, salaisuudet
tekee tekemättömäksi
ja hymyilee
muttei enää yhtä varmasti

katso ystävää
sitä sisimpää
sitä haavoittuvaa
pienen tytön pitsiunelmia
ja julmia totuuksia
juonitteluja

ystävä itkee
nuokkuu ja hytisee
peittää nyyhkivät kasvonsa
mustia kyyneliä mustia siipiä
kauneimmat silmät
kuuluvat nyt onnettomiin

miksi ystävä itkee
pelottaa ja surettaa
lähti vain
jäi heihei kummittelemaan
ei saanut
toista mahdollisuutta

katso se itkee
näin halveksii, pilkkaa
kuinka kehtaat
näyttää heikkoutesi
antaa heidän näkevän sisimpäsi
tunnet kai heidät ihollasi

eikö ystävä halua leikkiä
suurin silmin viattomana
täysin kokemattomana
annoit minäsi leikkiin
ja he arvostivat
paranormaalia epätotuutta

katso ystävää sillä on ikävä
niitä aikoja,
minuaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot