en kuule

Runoilija samettinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2005
Viimeksi paikalla: 22.2.2023 14:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Eipä ole inspiraation lintu
enää lennellyt ylläni,
koittakaa ymmärtää
en jaksa keskittyä
tämän taiteen alaan
enää yhtä hyvin
kuin ennen.

se ainainen itsekriittisyys

Mutta olisin silti kiitollinen jos kommentoisitte "runouttani".

Kiitoksia paljon
kaikentyyppisestä palautteesta!!!
 

joka päivä
tekisi niin mieli

mutten osaa...

haluaisin.
ihan joka päivä

joka viikko
joka kuukausi
aina.

haluaisin vain kuulla
ne kolme sanaa

en sinulta
vaan itseltäni.

niin haluaisin.
joka päivä.

ne kolme sanaa,
jotka kertovat
että olen hyväksytty

itselleni.

mutten ikinä taida onnistua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, kyllä joskus vielä pystyt siihen<3

You can do it!:) Mikään ei ole mahdotonta:)

Vähän liikaa toistoa, mutta tykkään, tämä on hienous.
Ja luulen, että joku päivä onnistut! :) Minäkin hetkittäin.

 

Käyttäjän kaikki runot