Lähekkäin

Runoilija SokeriPalanen

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 9.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämässä kaikella on hintansa.
 

Muistatko meidät,
sillä tiellä silloin,
sateessa.

Sateenvarjojemme alla,
lähekkäin.

Niitä loputtomia hymyjä,
niitä loputtomia halauksia,
niitä loputtomia suudelmia,
lähekkäin.

Muistatko,
puhalluksesi hiuksissani,
kosketukset kasvoillani,
kätesi kädessäni,
lähekkäin.

Siinä halusin pysyä ikuisesti.

Selite: 
Ensimmäinen raapustus täällä. :) Toivottavasti pidätte.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on todella kaunis runo. <3 Tuli ihan kyynel silmään kun luin tätä..
Suosikkeihin~

 

Käyttäjän kaikki runot