Seppä

Runoilija Pette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikuu kalke teräksinen
syvältä mielen syövereihin
sisälle sielun murskatun

kun sanaseppä kuparinen pajassaan
voimalla lekan teräksisen tuntojaan tasoittaa
lämmössä tulisen ahjon
väkisin sanat kohdalleen pakottaa
polttaa säkeet sydämmeen
oikoo lommot sielun murskatun, tasoittaen rosot tunteiden

hikisenä tekelettään lopulta tutkien
maistelee hitaasti säkeitä sanojen, viilaa särmät kirjainten,
hymyillen tietää jälleen elävänsä, voittajaksi selviytyneenä

tasoituneet on kolhut tunteiden, irti päässyt pettymysten ohdakkeista, pois luota pistävien okaiden

Syntyy uudestaan sana seppä kuparinen voimakkaampana,
valmiina kohtaamaan lahjoista tärkeimmän-
elämän!

Selite: 
Ystävälle
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Pette Seppä 21.4.2012 0 Runo
Pette Seppä 16.4.2012 0 Runo
Pette Anteeksi 14.11.2011 0 Runo
Pette TÄH? 14.8.2011 0 Runo
Pette Huulesi 21.11.2010 15 Runo
Pette Nimetön 13.2.2010 7 Runo
Pette Ikävä 27.1.2010 24 Runo
Pette ettet unaohtaisi 30.12.2009 0 Runo
Pette Nimetön 23.12.2009 8 Runo
Pette Nimetön 19.12.2009 0 Runo