Nimetön

Runoilija Pette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakas ystäväni ja ihana rakkauteni
kerroit silmilläsi minulle tarinan
vaikket sanoja siinä käyttänytkään

Vaikka oli hämärää silmiesi kimallus
elävöitti kerrontaa sopivasti sitä valaisten.
Uppoduin katseellani henkeä pidätellen
verkkokalvoillesi ja ymmärsin mitä niissä näin.

En tiedä kauanko näytös kesti
eikä sillä taida olla merkitystäkään.
Tarina ei ollut vauhdikas vaikka
se sai sydämmeni pilviä hipomaan
ja huuleni huulillesi painumaan.

Tarinan nimi hämärtyi suudelmien alle
mutta sisältö referoitui lauseeksi:
Minä rakastan sinua!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin taidokas rakkaus runo.

Jotain kaunista, jotain herkkää, jotain sanomattoman ihanaa on tämä runo !
Olet rikas sanoiltasi/säkeiltäsi.

Kivan erikoinen runo :) Pidän!

Herkkä erilainen rakkausruno.

Tästä runosta kyllä Rakkaus hehkuu.
Silmät todellakin kertovat paljon.

Ihanasti olet kertonut. Voi hyvin tuntea tekstissä tunnelman kahden ihmisen välillä. Osaat hyvin kuvailla sen, mitä avoimuus voi parhaudessaan tarkoittaa. Todella ihanaa luettavaa.

Hieno Rakkausruno.

Erityinen.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Pette Seppä 21.4.2012 0 Runo
Pette Seppä 16.4.2012 0 Runo
Pette Anteeksi 14.11.2011 0 Runo
Pette TÄH? 14.8.2011 0 Runo
Pette Huulesi 21.11.2010 15 Runo
Pette Nimetön 13.2.2010 7 Runo
Pette Ikävä 27.1.2010 24 Runo
Pette ettet unaohtaisi 30.12.2009 0 Runo
Pette Nimetön 23.12.2009 8 Runo
Pette Nimetön 19.12.2009 0 Runo