Long time no seen

Runoilija Thalin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

There's always another way
 

Why does he always target me with those arrows of his?
Why ever does one fall, bit by bit, under some spell?
Why am I too shy to even look her into her blue eyes?

Why am I this insecure?
Maybe I only want a Beatrice, a memory of sorts.
Do I have time with these windmills of mine?
No, probably not... It is not my role to fall in love.
Not in this play, not in this world. Nevermore.

What a shame...

Selite: 
Tämänhetkiset tuntemukseni: en kykene tulkitsemaan omia tunteitani, joten olen umpikujassa itseni kanssa. Pitäisi tietää, mitä haluaa, mutta minä en tiedä. Odotan, että ilmaantuisi jotain, mikä selkeyttäisi mieleni. Jos edes puhuisi tämän tiikerin kanssa samaa kieltä..., elämä ei todennäköisesti olisi silti yhtään helpompaa. Olen kuitenkin jumissa samalla luokalla kyseisen tytön kanssa seuraavat kolme ja puoli vuotta, joten toivon että joko tämä hetkellinen ihastus menee ohitse tai sitten rakastun kunnolla ja päätän tehdä jotain 'tyhmää'.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot