Lento

Runoilija pikku piru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinä hyväksyt minut silti, vaikken ole puoliksikaan sellainen, josta kuvan piirsit päiväkirjan sivuille
 

Sinun jatkaessa kaunista lentoasi,
minä teen nopeaa pakkolaskua.

Ei auta räpiköiminen.

....

Näkemiin rakkaani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koettu on...tuotakin räpiköimistä ja toinen jatkaa lentoaan.
Haikean surullinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot