Nopea

Runoilija jentet97

Sitä se on,
kun veli
astuu sisälle taloon

ja huutaa tervehdyksen

minä menen häntä halaamaan

ja mitä saan takaisin
kutitushyökkäyksen!

Mutta onneksi
pääsen nopeasti pakoon

niin ettei hän
ehdi kunnolla tehdä hyökkäystään

on se hyvä olla nopea

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tarttee joskus olla kuten rasvattu salama.

joo kutitushyökkäys onkin tavallaan hauskan ärsyttävä.. Nopeudesta toki hyötyä.. :)

Voi ku ihanan sulonen ;D

Joo, niin se on hyvä : )) Ja olette molemmat ihania ja suloisia, kuten tämä runokin : )

Pehmoista suloa tässä

Lämminhenkinen runo

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut