Muistatko?

Runoilija jentet97

Muistatko kuinka
pidimme toistemme puolia
kun toista kiusattiin?

Muistatko kuinka
lohdutimme toisiamme
kun oltiin allapäin?

Muistatko kuinka
kesällä me pidettiin hauskaa?

Minä ainakin muistan
ja muistan lupauksia

lupauksia, siitä että
tulemme olemaan kämppiksiä
ja ystäviä ikuisesti

toivottavasti sinäkin muistat

sillä ne ovat niitä muistoja
joita en vaihtaisi mihinkään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvät muistot ovat arvokkaita, niiden ansiosta jaksaa hieman huonompiakin hetkiä. Hyvä runo

Hyvä runo ystävästä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut