Unohtuneet

Runoilija jentet97

Vanha talo metsän siimeksissä
sen pihat 
täynnä vihreitä puskia
karviaisia

vanhan talon pihassa
ei ollut muuta
kuin kasvien elämää

ja tuuli puhalsi
kukon muotoista tuuliviiriä

siellä ne elivät salaista elämää
muusta maailmasta unohtuneena.
Selite: 
Runomiitistä, sanoista: kukko, karviainen ja vihreä. :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loisteliaita runoja syntyy Runomiiteissä <3 
Mukava kuvaus :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut