,^_^

Runoilija DeadGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Wir müssen leben bis wir sterben... http://s1.fi.bitefight.org/c.php?uid=26519
 

Ilta hiipii luoksemme
Kaupunki hiljenee.
Ilma viilenee, ketään ei näy.
Kaikki ovat piilossa, suojassa peiton alla.
He eivät tiedä maailman menosta yhtään mitään.
He eivät näe pahaa, eivät he puhu pahaa
kuulemisesta puhumattakaan.
He näkevät vain unia, joissa leijailevat pilvillä
päämäärättömästi ympäriinsä.
He elävät harhakuvitelmissa,
joissa ei ole muuta kuin seesteisiä,
kauniin sinisiä meriä ja pumpulimaisia kiviä
joille pudota ja nukahtaa...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on muute tosi hyvä... eräs nimeltä mainitsematon tykkäis tästä.. :D

 

Käyttäjän kaikki runot