Tunteiden pelko

Runoilija Kappi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tutkin itseäni.
Miksi olen minä?
Miksen osaa sanoa
miten sinusta tykkään
tunteitani oikein ilmaista.
Aina kun sitä yritän
joku solmii kieleni
tai suustani tulee
sanoja aivan vääriä.

Isot miehet eivät itke,
tunteitansa näytä.
Olin pikku pallero
kun se minulle opetettiin.
Siitä asti olen juossut.
Paennut tunteitani.

Ehkä siksi en osaa,
tunteitani käyttää,
enkä niitä näyttää.
En sanoa sinulle
kuinka kiva tyttö
olet mielestäni
enkä sitä
kuinka paljon
tahtoisin kanssasi
mukavia jutella.

Miksei kukaan sanonut
että lapsi saa olla lapsi.
Itkeäkin saa,
aina joskus.
Ei se ole häpeä,
ei heikkous,
eikä tunteet tapa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kannattaa opetella sanomaan mitä tuntee,oikeesti.....
alota jostain ihan pienestä :-D

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kappi Kuihtunut rakkaus 15.5.2008 0 Runo
Kappi Helavyö 1.12.2007 0 Runo
Kappi Mies 6.1.2007 3 Runo
Kappi Tunteiden pelko 27.12.2006 1 Runo
Kappi Maailman söpöin hymy 27.12.2006 0 Runo
Kappi Jäätelö 27.12.2006 1 Runo
Kappi Mitä rakkaus on? 10.10.2006 0 Runo
Kappi Aika 12.6.2006 0 Runo
Kappi Pojasta mieheksi 29.1.2006 0 Runo
Kappi Odotus 5.12.2005 0 Runo