Hiljaa

Runoilija Embryo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnut kävelevän paremmin kuin minä
Askeleissasi enemmän rohkeutta kuin ikinä
minä osasin ryhdilläni hakea
On turha omata pituutta
jos ei osaa edes kantaa sitä oikein -tai ollenkaan
ja jälkimmäistä noudattaen
taisin jäädä lyhyempien jalkoihin

Pakotan itseni eteenpäin
Joku hakee minut kuitenkin
en vain tunne kuuluvani enää tähän samaan kaupunkiin
vaivaannun aina kun otat laukkuni ja viet samoihin vanhoihin paikkoihin
ja
palatessani

Edessäsi en osaa enää käyttää sanojani
samalla tavalla
Kuin joskus, osasin sylkeä ne suustani

ja niin kuin isku kasvoihin
se hiljensi vaikeimmankin tapauksen
eikä minua voittanut mikään, ei kukaan minä
tiesin aina kaikesta kaiken

Sinä teit minusta säälittävimmän, surkeimman
tarkkailevan pienen eläimen
kuistin portaitten alle
Pienin elein ja ilman sanoja jatkoin
tässä pelissäsi eteenpäin
enkä ikinä saa sitä parillista lukua aloittaakseni uudelleen

Sinä nöyryytät kun saat minut häviämään
joka kerta
jotain maagista sanoissasi
joilla ei oikeastaan ole mitään merkitystä
niin kuin ei minullakaan tunnu enää olevan.

On parempi olla hiljaa siellä mihin en sopeudu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Embryo Nimetön 25.3.2012 0 Runo
Embryo Loppusyksystä 23.2.2012 0 Runo
Embryo Sunnuntai 7.2.2010 3 Runo
Embryo Sinä 15.2.2009 2 Runo
Embryo Minuus 9.10.2008 0 Runo
Embryo Nimetön 28.9.2008 0 Runo
Embryo Valoa 28.9.2008 0 Runo
Embryo Hiljaa 27.9.2008 0 Runo
Embryo Kertoja 26.6.2008 0 Runo
Embryo Muutto 25.6.2008 2 Runo