Minä rakastan sinua

Runoilija Heskali

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihailen monia kirjailijoita, kuten Ilpo Tiihosta, Kari Hotakaista, Tommy Tabermannia, Heli Laaksosta, Ilkka Remestä, Arto Paasilinnaa, jne. Runot eivät tule synnyttämällä, vaan nopeina ulostuloina, eikä niitä voi punnata maailmaan noin vain.
 

Mitä tekisinkään
ilman sinun
rakastavia käsiäsi,

minne muualle kuin
sinun syliisi
pakenisin vaikeina päivinä?

Taas on syksy
ja haluaisin kääriytyä
pimeyden myötä heränneen itsesäälini uumeniin -

kiitos,
kun saat minut houkuteltua sieltä ulos,
saat minut nauramaan ja
unohtamaan vaikeat aamut.

Voisin tuijotella sinun
tummanruskeiden silmiesi uumeniin
tuntikaudet,

tutkia niiden takana piileviä
kärsivällisyyttä, huumorintajua ja kiintymystä,

joista minä saan
etuoikeutetusti nauttia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot