välittäminen plus läheisyys on yhtäkuin rakkaus

Runoilija BloodRed

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

huulet hymyilee täydellisen hymyn. vain silmät ei hymyile.

tyttö ei usko rakkauteen.
eikä luota kehenkään.



jos arvostelisitte noita vanhempiakin runoja?


-erittäin paljon kiitoksia kaikista arvosteluista :).-
 

en halua huomiota,
en,
en muiden.

vain sun.

anna edes hetken rakkautta,
edes vähän,
pyydän.

edes hetken välittämistä,
läheisyyttä,
muuta en pyydä.

pidä lähellä,
älä päästä.

haluan vain olla sun.

Selite: 
en vieläkään usko rakkauteen, mutta tää tuli jostaa päähän. ehkä on aika paljonkin samaa kuin omassa tän hetkisessä tilanteessa miinus toi rakkaus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot