Nimetön

Runoilija Jackie

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 20.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viilentynyt viskilasi,
viiltävät sanat,
oikeutetut uhkaukset,
pyynnöt toiseuteen.

Itsensä muuttamisen vaikeus,
itsensä hyväksymisen helppous,
toisen huomioon ottaminen,
sen noteeraamatta jättäminen.

Haluan olla hyvä.
Olla täydellinen kumppani.
Olla kaikkea, mita toivot.
On vaan niin vaikeaa muuttaa sitä,
mitä olen.

Ehkä jopa liian vaikeaa.
Ehkä jopa yrittämisen arvoista.

Selite: 
Parisuhteen vaikeuksia...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot