Nimetön

Runoilija kuihtunut kukkanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2005
Viimeksi paikalla: 13.2.2018 18:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se hetki
kun mietit, että maailmassa on joku
joka tykkää sinusta eniten

Se hetki kun näet hänet vieras tyttö kainalossa,
silittää selkää samalla tavalla kun sinun aikoinaan

Se sanoi, että rakastaa sua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot