Nimetön

Runoilija kuihtunut kukkanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2005
Viimeksi paikalla: 13.2.2018 18:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En luovu,
en enää mistään hinnasta

Öisin pyörii ympyrää,
nenä niskavilloissasi takaisin uneen

Minuutin välein raskas huokaus,
missä olet

Onnellisuutta,
rutkasta rakkauskyyneleitä

Älä koskaan jätä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot