Nimetön

Runoilija petitefille

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ota sylisi lämpöön
Isäni Suuri
Kaikki maailman tuska
Suru ja huoli
Kanna jokainen meistä
vielä uuteen päivään
Mutta jos on aika
Salli luoksesi jäämään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot