lehti

Runoilija vaavi2005

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan rakastani ikuisesti
 

ulkona on synkkää,
syksy on tullut,
lehdet on puussa,
kuiteskin vähän lehtiä on karissut jo maahan,
onneks sinä et tipu mistään,
jos tippusit niin en kestäisi,
sinuun ei saa koskea,
jos sinuun koskee niin muhunkin,
olet osa minua rakkaani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! Siis toi : "kuiteskin vähän lehtiä on karissut jo maahan,
onneks sinä et tipu mistään," Hei kiitos :) Wau....

 

Käyttäjän kaikki runot