Varustaudun

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
358
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 24.5.2024 18:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Tämän kevätpäivän valon
taittelen taskuni pohjalle,
levottomasti torkkuvien puiden 
hengityksen lisään kuuloluitteni hyrinään

Ja jokin päivä,
kun eniten tarvitsen

Kämmeneltäni juon
kevyen tuulen,
helpotuksen henkäyksen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti varustauduttu, kunpa jokainen saisi helpotusta elämäänsä.
Paitsi loistavasti sanoiteltu, tykkäsin myös tämän runon rytmistä.
Kerrassaan loistavaa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut