Mia figlia

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
358
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 7:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Kuinka monta vuotta
syntymästäsi
jo voisi tullakkaan

Jos
Jos
Jos

Kovin kylmä on pienen,
lihattoman, kätesi
puristus sormeni ympärillä

Nyt kun sylissäni
kömpelösti sinua keinutan
sinä, saapumaton, tyhjiin rauennut, olemattomuus.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuntuu, että kuitenkin olisi jotakin, vaikkei olisikaan mitään.
Riipaiseva runo, vahvasti kirjoitettu.
Surua täynnä on hieno runosi, niin koskettava. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot