Enkelten leipä IV

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
358
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 28.4.2024 8:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Kun oikein tarkasti kuuntelen
eikö ole kuin heikosti soisi
ujo, korvaa vältelevä kiitollisuus

Niistä päivistä kun unohduin
taloon naulajärven rannalla
vieraanvaraisuuteen loputtomasti
                                      venyvään

Aitan portaille bensiinin
ja heinän tuoksuun
suklaanvärisiä suortuvia
                           silittämään

Ja siitä kun unesta
herätessään tutun
suolan maun olkapäältäsi
                                   tavoittaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa tosiaankin kaikki olisi hyvin, unen jälkeenkin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut