Give up

Runoilija Alaarian

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010
Viimeksi paikalla: 25.5.2016 12:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.3.1988

Minä olen minä...enkä muuksi muutu...
Runoja kirjoitan englanniksi, mutta myös suomeksi aina kun jaksan... ^^
 

Broken I lay under
the moon and stars.
Too tired to get up and
continue my way.

Tears running down
my hollow cheeks.

I don't know how long
I have just lied here.

But I know I don't have
any strength to get up anymore.

It is time to just give up...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot