Eeva

Runoilija Mirtti

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Riisuin paidan,
housut, sukat
sekä kengät
Riisuin itseni alasti
Menin ulos
Eevaksi haukkuivat
ja paratiisiin lähettivät

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on hyvä, omalla hauskanironisella tavallaan =)

 

Käyttäjän kaikki runot