MINÄ ELÄN SITTENKIN

Runoilija lintunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä elän sittenkin ja
Hän tietää sen.
Näen sen rasituksena hänen silmäluomissaan

Itse olisin iloinen ja imarreltu, mutta
ymmärrän toki miestä.
ja olen.
En ehkä tabula rasa, mutta uudessa
käänteessä kuitenkin, kuin kuosia olisi vaihdettu ja värit taiottu takaisin elämääni, kaikki sävyt ja vaihtelu.
Ero on uuden alku ja sitä alkua ei saa
hukata koskaan... Minä en hukkaa enää
itseäni, en alistu toisten valtaan, en nöyristele,en kiitä turhasta, vaan arvostan itseäni
. Sen minkä teen, teen sydämestäni ja vapaasta 100%:sdesta tahdostani.
- MINÄ ELÄN SITTENKIN
JA VIELÄPÄ AIKUISEN ELÄMÄÄ!!!!!!!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot