Sielun siskolleni

Runoilija kesyhiiri

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 7.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä tunnet minut ja minä sinun. Olet mulle aarre jota en koskaan voisi satuttaa... Minä olen sinunilopillerisi jota et voisi koskaan satuttaa. Tunnemme toistemme heikkoudet ja vahvuudet .. Voimme pitkään olla hiljaa silti toinen tietää mitä toinen ajattelee .... Minä sidon haavasi ja nauramaan sinut saat kun sinä itket samoin toisin päin. Olet taskuni salaisuus jota kukaan muu ei saa salaista aarrettani aukeamaan . samoin minä sinun..

Selite: 
Tämä kertoo ELÄMÄNI 3 TÄRKEIMMÄSTÄ IHMISESTÄ <3<3<3<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot