Syksyinen maailma

Runoilija särkynyt-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2009
Viimeksi paikalla: 22.11.2016 23:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.2.1993

Nauti tästä päivästä, vaikka se menisi huonosti... ... huomenna voi mennä vielä huonommin. Kaunis kiitos kaikille, jotka ovat runojani käyneet lukemassa ja kommentoimassa.
 

Kymmenet sorsat rantavedessä
oikomassa kosteita siipiään.
Lenkkeilijät kulkemassa koirineen
sateen raikastamassa ilmassa.
Auringon kirkkaat säteet lämmittämässä
värikkäitä lehtiä tutkivia lapsia.
Tuoreen kuralätäkön pinnassa
sateenkaaren heijastus kuudessa värissä.

Kaiken tämän keskellä onnellinen nainen
etsimässä omaa kotia.
Omaa paikkaansa tästä kauniista maailmasta.

Selite: 
Tämä runo on jo aivan syksyn alussa kirjoitettu, mutta lisäsin tänne kun ei ole uudempaakaan..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot