konfirmaatio

Runoilija paperihaava

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2005
Viimeksi paikalla: 23.11.2016 13:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.2.1993






Ehkä tämäkin on vain yksi askelkuvio elämässäni
 

Silmien raottelua tunnin verran
kirpeän ilman haistelua auringon noustessa
varpaita kipristellen, käsikarvat pystyssä

Peiliin tuijottelua viitisen minuuttia,
silmät kiinni
ja aina sieltä vastaa karmea mörkö
vaikka kuinka toivoisi

Jäähtynyttä kahvia puoli kuppia,
siroteltu tuhkaa koristeeksi
puuterit levinneet tummalle puupöydälle

Avaamattomat verhot aamulla
viestivät aivan jostain muusta
kuin tästä päivästä, jonka
pitäisi olla erityinen ja ikimuistoinen, tärkeä

Hengellinen laulu hukkuu moniin kulmiin ja kaarteisiin
tunnustakaa uskonne, te syntiset!
kuivaa leipää, viinitilkka
ja siinä se

Selite: 
naimaluvan saaneen fiilikset ovat todellisuudessa hieman hilpeämmät, mutta turha iloisuus on pahasta :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot