Peilikuva

Runoilija KALA

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Isä sinä loit sanat

Isä sinä loit huulet ja suun jolla sanomme

Isä annoit meille tämän savisen tomumajan
puhalsit sisinpäämme elämän

Isä teit meistä kuvasi

Katsoimme veden tyynen pintaa rikoimme kuvasi

Tuli aalto ja pyyhkäisi pois rakkautesi

Tuli hiljaisuus ja lähetit Poikasi joka Sanalla sanoi vaikene

Tuli tyyni rauha ja toit takaisin rakkautesi

Selite: 
Mistä lähtee se rakkaus...........................
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
KALA Olet siinä 7.6.2007 4 Runo
KALA Toinen puoli 23.11.2006 2 Runo
KALA Paperi 21.9.2006 2 Runo
KALA Muisto 21.9.2006 1 Runo
KALA Hän 20.9.2006 0 Runo
KALA Kaikki 20.9.2006 0 Runo
KALA Katse 20.9.2006 0 Runo
KALA "Taakka" 2.6.2006 0 Runo
KALA Rakkaudella on kasvot 2.6.2006 0 Runo
KALA Peilikuva 16.3.2006 0 Runo