Liekki

Runoilija SinisetSiivet

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.10.2005
Viimeksi paikalla: 4.1.2020 10:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Syksyn illan pimetessä
mieli painuu hämärään.
Joskus on niin vaivalloista
rakastaa omaa elämää.

Sytytän lyhtyyn kynttilän,
sen hauras liekki lohduttaa.

Taas hetken jaksan turvaisasti matkaa vaeltaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, herkkä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot