Ystävälle

Runoilija SinisetSiivet

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.10.2005
Viimeksi paikalla: 4.1.2020 10:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Metri metriltä ajetaan
pidemmälle maisemaan
Voi, kuka auttaisi nyt
pientä, pelkäävää.

Etupenkillä vierekkäin
itkuisina istutaan
Kaksi vanhaa ystävää.

Auton lamput syttyvät
valaisemaan maailmaa
Voi kunpa valo saapuisi
myös meidän sydämiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot