Nimetön

Runoilija jape tope

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan tavallinen runo harrastelija joka kökkii vähä ku kuovinpoikanen ensiaskeleilla! Tee työsi hyvin ja paremminkin! LOPUSSA KIITOS SEISOO!! nää kolahtaa:Teräsbetoni,Abba,kaija koo,him,yö lintu,Bonnie Tyler,yö,Janne Tulkki,Antti Huovila
 

Sä olit se oikea
Miten saatoit tehdä niin

Luulin että sä olit
jotain
Jotain kaunista mun
elämässä

Jotain niin puhdasta ja
viatonta
jotain ainutkertaista
haaveiden täyttymystä

Jotain ihanaa kukkaisloistoa
oikeaa rakkautta

Mutta petyin sinuun
petyin niin sanoinkuvaamattomasti

Elämänilo on poissa

Kaiken halusin jakaa
kanssasi
mutta sekin jäi haaveeksi

Vai olenkohan koskaan
koskaan ollut olemassa

Olemassa sinulle

Ei en koskaan ollut
mitään

Olenko minä vain omahaave
joka ei koskaan
toteutunut

Ei en ole sitäkään
en ole mitään elollista
en mitään kuvitelmaa

Kai jossain toisessa
ulottuvuudessa
minua kaivataan

Ei edes sielläkään
en missään
en ole mitään

En mitään ketä
kukaan haluaisi
rakastaisi

Selite: 
Syyskuussa kirjoitettu paperille!-silloinen elämänvaihe- Jotain itsestäni ja hänestä ELÄMÄSTÄMME!!
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen,koskettava,herkkä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
jape tope Nimetön 2.12.2005 1 Runo
jape tope Nimetön 2.12.2005 2 Runo
jape tope Nimetön 2.12.2005 2 Runo
jape tope Nimetön 25.11.2005 0 Runo
jape tope Nimetön 25.11.2005 0 Runo
jape tope Nimetön 23.11.2005 1 Runo
jape tope Nimetön 20.11.2005 1 Runo
jape tope Nimetön 13.11.2005 1 Runo
jape tope Nimetön 10.11.2005 1 Runo
jape tope Nimetön 10.11.2005 1 Runo