Oppimiskokemuksia

Runoilija Franziska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ex-princessofmoon-nimimerkki

yritän laittaa itseni sanoihin: se ei onnistu, se on mahdotonta. jatkan, koska en osaa muutakaan
 

Istun jalat ristissä, kitara sylissä, helmiä hiuksissa;
avaan viinipullon kahdessa ja puolessa sekunnissa
ja laulan sinulle meren mantereiden välistä, laulan
ympärillä huutavat koirat tuleen, tulet mereen.

Avaa silmäsi rakas, katso merta ja koiria, katso
meitä rannalla kuunvalossa jäätävässä hiekassa;
Avaa silmäsi rakas, minä olen hieman liian läpinäkyvä
tänään, ehkä myös huomenna. Tämä maa on omistettu
myrkkykaasuille, sienenmuotoisille pilville.

Makaa hiekassa ja avaa silmäsi: Minä katoan pian,
olen aave.

Älä huuda, älä luule rantaa ja tulta ja kitaraa ja minua
todellisuudeksi. Älä juokse: Minä juoksen lujempaa kuin
kissa ja gepardi savannilla. Minä juoksen ja ilma virtaa
ympärilläni – Minä juoksen ja huomenna meitä
ei enää ole, ei ole rantaa eikä kitaraa.

Istut jalat ristissä, kitara sylissä, helmiä hiuksissa;
avaat viinipullon ja meri juoksee ylitse, sinun
ja punatukkaisen naisen ylitse: Pujotat helmiä
merituulen karaisemiin auringonlaskun värisiin
hiuksiin ja hän, hän makaa sinun sylissäsi. Avaa

viinipullo, silmäsi: Olet aave ja osaat,
saat juosta.

Selite: 
ajatuksia joita sanat voivat hyvin vähän kuvata
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot