Kaipuu

Runoilija semiko

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 25.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaipuu luita runtelee, mä sinua saanut en. Olet minun kulta, sinua ajattelen. Pääni tyynyyn painan, sinusta unta nään. Kyyneleeni kuivaan, kuinka kestänkään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi... :< surullista. toivottavasti nyt jo toipunut, edes vähän?

epäselväksi jää kyllä, mikä tässä on pohjalla.
rivitys olisi hyväksi, vaikka kyllä näin selvistä riimeistä muutenkin selvää saa.

 

Käyttäjän kaikki runot