sinun

Runoilija KittyB

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluaa olla täydellinen on oltava epätäydellinen
 

istumme kaksin pimeässä huoneessa.
kaunis kuutamo luo säteensä sinuun.
tulet lähemmäksi minua.
sydämeni pamppailee.
hiljaisuudessa kuulen sinun sykkeesi.
kosketat minua.
otat minua kädestä kiinni
ja katsot suoraan silmiini.
upean suuret silmäsi syövät minua.
ajatuksissani haukon henkeä.
tulet vielä lähemmäs.
kasvosi ovat aivan edessäni.
suljet silmäsi, niin minäkin.
huulemme koskettavat toisiaan.
lennän ajatuksissani paratiisiin.
lumoat minut.
olen sinun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
KittyB Tämä aika 7.10.2009 2 Runo
KittyB Kuka minä olen? 14.7.2009 0 Runo
KittyB Tuuli 14.7.2009 1 Runo
KittyB Minä - Hän 28.5.2009 0 Runo
KittyB ahistusapua 15.5.2009 0 Runo
KittyB pelko 12.5.2009 0 Runo
KittyB ex suhde 28.4.2009 0 Runo
KittyB sinun 21.4.2009 0 Runo
KittyB paniikkikohtaus 19.4.2009 0 Runo
KittyB kuukautinen 13.3.2009 0 Runo