Jos voisin mennyttä muuttamaan

Runoilija tomazito

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pistin tänne vaa iha kaikki...osa o iha jees...osa o iha paskoi joten turha valittaa laadust ja ei ny jaksa mitää pienii pilkkuvirheit hinkata...
 

Jos voisin mennyttä muuttamaan
Tulisin sinun luoksesi kertomaan
Kuinka paljon sinua oikeasti rakastin.
Kunpa voisin mennä ajassa takaisin.
Takas siihen aikaan kun ensimmäistä kertaa tavattiin
Takas sinne paikkaan missä ensimmäistä kertaa halattiin.
Uudestaan se ensisuudelma kokea.
Olisin halunnut silloin sinulle kertoa,
”Minä rakastan sinua, olet minulle todella tärkeä.”
Mutta en ollut tarpeeksi rohkea.
Sitä elää vain kerran, sen tämmösessä tilanteessa tajuaa
Joten kannattaa toimia silloin ja siinä.
Ennen kuin mahdollisuus katoaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, eletään vain kerran. Tähän on todella helppo samaistua.

 

Käyttäjän kaikki runot