Yksinäisyyteen kuolemassa

Runoilija tomazito

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pistin tänne vaa iha kaikki...osa o iha jees...osa o iha paskoi joten turha valittaa laadust ja ei ny jaksa mitää pienii pilkkuvirheit hinkata...
 

Yksinäisyyteen kuolemassa,
Sitä yhtä oikeaa etsimässä
Mietin että löytyykö Häntä tässä elämässä.
Hiusten, silmien ja ihon värillä ei ole väliä
Kuhan on joku mukava jonka kanssa pidellä käsiä
Tyttö jonka kanssa kesäöisin rannalla katsella tähtiä.
Mutta ei kai semmoista tästä elämästä löydä
Ehkä seuraavasta
Se nähdään sitten joskus myöhemmin vasta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot