Pojalleni....

Runoilija Orkidea85

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.9.2005
Viimeksi paikalla: 30.9.2021 15:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastaessaan maailmaa,
on täytynyt rakastaa ensin itseään ja muita,
elämää, kaikessa mittapuussaan.
 

En uskaltanut odottaa sinulta mitään,
niimpä olet ihanampi kuin toiveeni.
En uskaltanut pelätä mitään,
niimpä näytät minulle mistä olisin voinut jäädä paitsi.

Olet ihana,
olet rakkaampi kuin ensilumi, valloittavampi kuin kevät aurinko, raikkaampi kuin ensiuinti.
Kuinka ihanan pojan saimmekaan ja tytär veljen.
Rakastan, minä todella rakastan sinua, poikani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipa ihana runo.. Onnea pojastasi!

 

Käyttäjän kaikki runot