Nimetön

Runoilija Orkidea85

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 14.9.2005
Viimeksi paikalla: 30.9.2021 15:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastaessaan maailmaa,
on täytynyt rakastaa ensin itseään ja muita,
elämää, kaikessa mittapuussaan.
 

Miten suunnitteletkaan elämääsi,
tietämättä kuitenkaan mitä on edessäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot