Nimetön

Runoilija Maaariaaaah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoileva peikko tyttö.. :)
 

Ei kukaan ymmärtää voi,
mistä pieni keiju unelmoi.

Siitä vuosi kaudet haaveillut on,
tuntuu unelma olevan mahdoton.

Joka tähdenlennon mukana toivonut,
vaan ei ole vielä koskaan toteutunut.

Mutta ehkä vielä joskus!!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot