Onnellinen nyt!

Runoilija Maaariaaaah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoileva peikko tyttö.. :)
 

Vieressäsi tässä,
lähekkäin lämpimässä.

Onnellisempi kuin koskaan ennen,
elämäni mahdollisuuden tunnen.

Rakas meillä on aikaa vielä,
tällä uudella yhteisellä tiellä.

Kellossa riittää aikaa meille,
ikuisen rakkauden tielle.

Siis pidä kiinni minusta,
en irti päästä sinusta!

Selite: 
Joopajoo
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot