tahdoton

Runoilija taiteilia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihminen on kauneimmillaan
haavoittuvassa tilassaan

Mikään ei tee ihmistä niin
haavoittuvaksi ja alastomaksi
kuin rakkaus.

Silti sitä pelkään.

Pelkään olla alaston,
pelasta minut siltä.

ÄLÄ rakastu, ei en tahdo sitä

Anna minun olla onneton.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot