Tuulenpuuska

Runoilija taiteilia

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Katseesi on tunnoton
suudelmasi vale
Paljon silti tunnen
vaik et ookkaan
sellainen
satujen prinssi,
inhimillinen edes
tää raastaa,
repii mut kokonaan
Ystävät kokoaa palasiani,
sinä olet vain tuuli
joka riepottaa niitä erilleen.

VIHAAN SINUA.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot