Talvi ei yllättänyt.

Runoilija sarai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielipuolen ikävä syksyyn.
 

Talvi ei yllättänyt.

Enemmän yllätyin
kun entinen suuri rakkaus
olikin löytänyt oman suuren rakkautensa.

Tuntui siltä kuin olisi unohtanut reppunsa
Berliinin rautatieasemalle.

Vähän harmitti,
mutta loppujen lopuksi
se painoi ihan hitosti
ja oli täynnä vain likaisia vaatteita.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot