Marraskuu.

Runoilija sarai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielipuolen ikävä syksyyn.
 

Marraskuu on aika mitäänsanomaton kuukausi.
Ei ole vielä joulun tuntua,
ruska on jo kuihtunut pois.
Loskaa ja paljon tenttejä.

Kuitenkin sanotaan
että kaikki kiva tapahtuu juuri silloin
kun sitä vähiten odottaa.
Kassajonossa tai
mitäänsanomattomana kuukautena.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot