Luutuva sydän

Runoilija BBird

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kirjoittaminen on mielensä lukemista" - A.W Yrjänä
 

Se pelastaa hyvin harvan, jos ketään. Sen lopullinen hyöty kuitenkin riippuu tavoitteista. Pyhittääkö se keinot? Voiko se tapahtua itsestä riippumatta? Tahtoisin uskoa että asian laita ei ole näin.

Ydin on aina sula, tähän on uskottava, jos päinvastaisella on lainkaan toivoa. Siitä pitää olla tilanteen välttämiseksi, kyllä, tilanteen. Siirryttäessä kohti kovuutta on yksikin askel liikaa.

Nyt on siis puhe näkymättömästä valloittajasta, joka vallan saatuaan, puolustaa sitä sinun keinoillasi. Voimattomuus tekee silloin seuraa, joka tapauksessa pintaa tavoittelevalle tunteelle, joka kertoo meille olevamme vielä olemassa.

© Mikko Järvinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot