Tämä on hyvästini sinulle

Runoilija zucchini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tervetuloa tänne, kaupunkiin yksisarvisten. Kaupunkiin haudattujen haaveiden. Tervetuloa tänne, elämään yksinäisten. Elämään surullisten ihmisten.
 

Toinen toista ajatellen
irvokkaan ystävyyden kulissia ylläpitäen

Vihreämpää ruohoa maistaneena
ikuisesti muiden mielipiteisiin alistuneena

Tämä on hyvästini sinulle;
Rakastan loppuun asti.

Selite: 
Ystävyyttä on vaikea paikata, kun on kerran sen rajat ylittänyt.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot